Nieuws

Accommodatie gesloten van 18 december 2023 tot 4 januari 2024!

04 december 2023 - Nieuwsberichten

Met het dwarrelen van de eerste sneeuwvlokken lijkt de winter zijn intrede te doen, en dat betekent dat de winterstop voor de deur staat als een welverdiende adempauze voor alle sportieve helden!

Op donderdag 14 december zwaaien we het jaar sportief uit met de laatste trainingsavond. We sluiten het jaar sportief af op zaterdag 16 december met de laatste wedstrijden van 2023. Een laatste kans om te schitteren en wellicht met een winterse overwinning de boeken in te gaan!

Na al die sportieve inspanningen is het tijd voor wat welverdiende rust. Vanaf maandag 18 december 2023 tot donderdag 4 januari 2024 zal Sportpark Mheenzicht haar deuren sluiten. Een periode om te genieten van de feestdagen, warme chocolademelk en misschien zelfs wat wintersportplezier.

Maar niet getreurd, want vanaf 4 januari staan de poorten weer wijd open en kan er fris en fruitig het nieuwe jaar worden ingeluid met de eerste trainingen. En laten we het nieuwe jaar meteen goed beginnen, want diezelfde avond nodigen we jullie uit om 19.30 uur in de kantine voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Een gezellige start van wat hopelijk een sportief en succesvol nieuw jaar wordt!

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].