Nieuws

Dani Cloteda vertrekt bij v.v. Hierden.

14 maart 2024 - Nieuwsberichten

Dani Cloteda gaat na één seizoen vertrekken bij v.v. Hierden. De 24-jarige Lelystedeling wil naast zijn drukke baan als zzp’er in de zorg meer vrije tijd en dat is voor hem lastig te combineren met voetbal op prestatief niveau.

Nadat Cloteda in de zomer van 2015 v.v. Unicum verliet voor betaald voetbal organisatie Go Ahead Eagles, waar hij in de JO17 en JO19 heeft gespeeld kwam Dani in 2018 al eens naar Sportpark Mheenzicht. Hij speelde drie seizoenen voor v.v. Hierden waarna hij de overstap maakte naar s.v. Lelystad. Een jaar later verkaste Dani, mede door zijn drukke werk, naar het tweede elftal van Batavia ’90. Begin 2023 begon het toch weer te kriebelen bij Cloteda en kwam hij opnieuw naar v.v. Hierden. Nu, een jaar later, is het besef gekomen dat de combinatie werk/voetbal te veel is en zal hij een stapje terug doen.

Dani kende zijn hoogtepunt bij v.v. Hierden in zijn eerste seizoen toen met 34 punten de zevende plek in de eerste klasse werd behaald. Hij hoopt dit seizoen af te sluiten met een nog mooier resultaat en zo zijn carrière als Hierdenaar een passend einde te geven.

Wij willen Dani bedanken voor zijn inzet voor onze club en vooral voor het enthousiasme wat hij altijd teweeg wist te brengen binnen de groep.

v.v. Hierden

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].