Nieuws

Henri Brink nieuwe hoofdtrainer v.v. Hierden ('19/'20)

25 februari 2019 - Nieuwsberichten

Henri Brink (54), afkomstig uit 't Harde is bij aanvang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer bij v.v. Hierden.

Marco Jansen van de Stentor schreef onderstaande omtrent de aanstelling van Henri bij v.v. Hierden:

Henri Brink is door Hierden benoemd als hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. De trainer uit 't Harde volgt Erwin Brem op, die na één seizoen moet vertrekken bij de eersteklasser.

Brink (54) was jarenlang assistent-trainer bij VVOG, waar hij dit seizoen voor de winterstop opstapte. ,,In de sollicitatieprocedure hebben we met een aantal sollicitanten gesprekken gevoerd en Henri kwam voor ons als beste uit de bus. De TC koos unaniem voor hema, vertelt voorzitter Henk Timmer.

,,Hij is aan het begin van zijn carrière drie jaar bij Hierden hoofdtrainer geweest, heeft zijn contract uitgediend en is op een goede manier weggegaan. Daarna heeft hij veel ervaring opgedaan op niveau als assistent-trainer bij VVOG onder Dwight Lodeweges en Ed Engelkes. Hij heeft het een aantal keer van hen overgenomen. Henri kan het groepsproces goed bewaken, staat op het juiste moment boven de groep of er tussen. Ook is hij goed in het opleiden en coachen van jonge spelers. Dat past goed bij onze visie, we willen met veel (oud)Hierdenaren richting de toekomst.

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].