Nieuws

Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn verlaat v.v. Hierden aan het eind van het seizoen

19 oktober 2023 - Nieuwsberichten

De wegen van v.v. Hierden en hoofdtrainer Bert van Hunenstijn scheiden na afloop van het huidige seizoen. Bert heeft de technische commissie aangegeven dat hij voor een nieuwe uitdaging gaat in de vorm van Sparta Nijkerk, waar hij voor 2 seizoenen getekend heeft.

Bert van Hunenstijn startte in het seizoen 2022/2023 bij v.v. Hierden, en onder zijn bezielende leiding heeft de selectie grote stappen gemaakt omtrent teamorganisatie, spelopvatting en innovatie. Ook denkt Bert altijd vereniging breed wat zeer gewaardeerd wordt en waardoor ook de vereniging stappen heeft gemaakt.

De TC respecteert de keuze van Bert, maar had de wens om nog een seizoen door te gaan.

Dat wij nu al duidelijkheid hebben omtrent de positie van de trainer voor volgend seizoen geeft ons voldoende tijd om een opvolger te vinden. Die procedure zien wij met vertrouwen tegemoet.

Reactie van Bert van Hunenstijn:

"Voor mezelf had ik de beslissing genomen om max 2 jaar hoofdtrainer te zijn bij de v.v. Hierden. Samen met mijn vrouw, hebben wij afgelopen 2 jaar gebruikt om persoonlijke wensen en doelen te realiseren, welke te combineren zijn met het trainerschap bij v.v. Hierden.

Het valt ons wel zwaar om aan het einde van het seizoen afscheid te nemen. De reden is dat wij ons vanaf minuut 1 zeer welkom en op ons gemak gevoeld hebben.

Ik heb mij als hoofdtrainer kunnen doorontwikkelen door de zeer prettige werksfeer met de TC, sponsoren en het bestuur.

De staf en de spelers zijn de reden, waarom ik altijd en nog steeds met een glimlach op mijn mond, naar de club kom. Wat een energie, passie en commitment krijg ik van deze groep.

Nu de beslissing is genomen dat ik trainer ga worden bij Sparta Nijkerk, kan de focus weer volledig op wat voor ons wenselijk is: het winnen van wedstrijden met aanvallend voetbal.

Ik zal tot de laatste seconde mijn passie voor deze groep en de club blijven laten zien. Ik zal onze spelers blijven steunen en helpen binnen hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb alle vertrouwen in de staf en spelers dat wij dit seizoen vorm willen geven, zoals vooraf afgesproken.

Wij zijn Hierdenaren!

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].