Nieuws

Invulling begeleidingsstaf A-selectie

21 juni 2022 - Nieuwsberichten

Na een voor ons als TC en onze A-selectie in de laatste dagen relatief rustige afsluiting van de “transferperiode” voor voetbalamateurs willen wij jullie graag op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen binnen de begeleidingsstaf.

Veel dank gaat uit naar Cees Janssen en Erik Vermeulen voor hun inzet de voorbije jaren en het voorbije jaar, respectievelijk als materiaalman (Cees) en elftalbegeleider (Erik). Zij hebben aangegeven te zullen stoppen met de uitvoering van deze taken.

Trots en blij zijn wij om te kunnen melden dat we twee Hierdenaren bereid hebben gevonden om samen invulling te geven aan de steeds groter wordende taak van elftalbegeleider/teammanager. Het gaat om Hendri Beelen en Gosbert Kok. Deze twee mannen stellen zich hieronder even kort voor:

Ik ben Gosbert Kok, 44 jaar geboren en woonachtig in Harderwijk

Getrouwd met Miranda en hebben samen 2 dochters en een zoon. Vrouw en kinderen allen voetballend bij v.v. Hierden.

Zelf ook jaren bij Hierden gevoetbald vanaf ongeveer 1990 tot 2001. In 2001 de overstap gemaakt naar Zwart Wit ’63 waar ik dit jaar mijn laatste seizoen heb gevoetbald.

Na al die jaren zelf gevoetbald te hebben ben ik nu toe aan een nieuwe uitdaging, maar waar ik zeker wel met voetbal bezig kan zijn. Ik heb zelf Bert Hunestijn als trainer gehad bij Zwart Wit ’63. En ik kijk er daarom ook erg naar uit om met hem en de andere staff samen te gaan werken en zo het 1e elftal op een mooie plek in de 2e klasse neer te zetten.

Hendri Beelen, geboren en getogen in Hierden en nu sinds 3 jaar woon ik in Nunspeet

Slechts 6 jaar voor v.v. Hierden gevoetbald vanaf de Fjes tot aan de D pupillen.

Afgelopen 3 jaar trainer geweest van de JO10-1 (voorheen F1) en JO13-1(voorheen D1) en tussendoor de pupillen cursus gedaan bij Hierden met o.a. Gosbert.

Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en leuk om bij het eerste elftal betrokken te zijn. Wil er het maximale uithalen en op naar een mooi seizoen 22/23!

Daarnaast kunnen we melden dat Berend Prophitius zich voornamelijk zal gaan toeleggen op het vlaggen bij de wedstrijden van het eerste en met zijn ervaring als elftalbegeleider, zeker in de eerste periode, als vraagbaak zal dienen voor Hendri en Gosbert. Daarnaast zal Ruud Hensbergen de taak van Cees Janssen op zich gaan nemen en als verantwoordelijke over de materialen van de A-selectie gaan fungeren.

Verder zal Sara Jansen ook komend seizoen haar rol als verzorgster van ons eerste elftal weer gaan vervullen!

Wij wensen deze mannen en dame heel veel succes en plezier het komend seizoen!”

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].