Nieuws

Prachtige 2e plek op het Nederlands Kampioenschap voor de MO11-1 van v.v. Hierden!

02 juni 2024 - Nieuwsberichten

Afgelopen zaterdag was het zover, het Nederlands kampioenschap Jeugdvoetbal MO11 in Den Bosch. Ook wel bekend onder de naam Voetbal Talenten Toernooi. Met een grote afvaardiging aan supporters vertrok het team richting F.C. Engelen. De meiden hadden er lang naar toe geleefd en hard voor getraind. Zelfs het Wilhelmus was geoefend.

In de poulefase was Hierden te sterk voor de tegenstanders. Hierden werd ongeslagen winnaar van de poule en plaatste zich zo voor de halve finale in de hoogste categorie. Dat werd een prachtige en spannende wedstrijd tegen BWO, waarin Hierden met 3-2 de winst pakte en zich plaatste voor de finale.

In de finale was tegenstander DSO helaas te sterk voor V.V. Hierden. Er werd hard gestreden, maar de winst was voor DSO. Daarmee eindigde Hierden op een prachtige 2e plaats. De schaal voor het Vice Kampioenschap en de zilveren medailles mochten mee naar huis. Wat een prachtige afsluiting van een fantastisch seizoen voor de MO 11-1.