Nieuws

Steun v.v. Hierden met Rabo ClubSupport

05 oktober 2021 - Nieuwsberichten

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en hopelijk kies je ervoor om op v.v. Hierden te stemmen.

Waarom v.v. Hierden?

Wij zijn bezig het sportpark te moderniseren, elke bijdrage hieraan is van grote waarde. Daarnaast willen wij duurzaam investeren in onze jeugdafdeling. Stemmen dus!

Hoe werkt het?

Vanaf 4 oktober tot 25 oktober kun je je stem uitbrengen. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Lukt dat niet? Rabobank Harderwijk heeft een nieuw kantoor en staan je graag te woord.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (4 tot en met 25 oktober 2021) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].

Wijnand Bronkhorst
Wijnand Bronkhorst heeft geretweet op 05 oktober 2021
Garry62
Garry62 heeft geliked op 05 oktober 2021
Robin Dirksen
Robin Dirksen heeft geliked op 05 oktober 2021