Nieuws

Uitbreiding fysiotherapie bij v.v. Hierden

17 juli 2020 - Nieuwsberichten

Als de omstandigheden het toelaten komen de (sport) fysiotherapeuten Koen en René van FysioTotaal per 1 augustus weer naar Hierden. Voor een blessurespreekuur, maar daarnaast ook voor alle inwoners van Hierden!

Blessurespreekuur voor de voetballers

Elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur is er voor alle leden van vv. Hierden een gratis blessurespreekuur. Dit spreekuur is speciaal voor voetbal gerelateerde blessures en klachten. Alle leden zijn welkom op dit gratis spreekuur.

Fysiotherapie voor iedereen

Per 1 augustus kunnen ook alle ouders, vrienden en familie van de leden terecht bij de fysiotherapeuten in het clubgebouw. Dit hoeft dus niet voor een sportgerelateerde klacht te zijn. Dus heeft u pijn of moeite met bewegen? Problemen met spieren, banden of gewrichten? Klachten aan bijvoorbeeld nek, schouder, rug of heup? Fysiotherapeuten Koen en René zijn specialisten in het behandelen van uiteenlopende klachten.

FysioTotaal naar Hierden

Elke dinsdag en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur kan iedereen uit Hierden een afspraak maken bij Koen of René en langskomen in het clubgebouw. Koen vertelt; ‘Aangezien wij toch al wekelijks naar Hierden komen voor de voetballers van vv Hierden, leek het ons handig om onze diensten aan te bieden aan de inwoners van Hierden. Zo hoeven de mensen niet helemaal naar onze praktijk in Harderwijk te komen.’

Speciale behandelruimte

Op de eerste verdieping is speciaal een ruimte vrijgemaakt waar de fysiotherapeuten mensen kunnen ontvangen en behandelen. Er is een behandelbank aanwezig. De behandelingen kunnen worden gedeclareerd bij de zorgverzekering. Let wel op, fysiotherapie wordt beperkt vergoed uit de basisverzekering. Kijk uw polis na voor vergoedingen voor fysiotherapie.

Dus fysiotherapeut nodig?

Elke dinsdagavond blessurespreekuur voor leden van 19:00 tot 20:00 uur Elke dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 fysiotherapie op afspraak voor iedereen! Bel FysioTotaal voor een afspraak: 0341-460493. Meer informatie kijk op de website: www.fysiototaal.info

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].

Ariën
Ariën heeft geliked op 02 oktober 2020
Garry62
Garry62 heeft geliked op 02 oktober 2020
Raymond De Groot
Raymond De Groot heeft geliked op 02 oktober 2020
Bas de Raat
Bas de Raat heeft geliked op 02 oktober 2020
Ariën
Ariën heeft geretweet op 18 juli 2020
Henri Brink
Henri Brink heeft geretweet op 17 juli 2020