Nieuws

v.v. Hierden tekent de samenwerkingsovereenkomst met Future Stars Harderwijk

21 mei 2023 - Nieuwsberichten

Vanaf begin juni maakt Future Stars Harderwijk gebruik van de accommodatie van v.v. Hierden. Future Stars is een jong bedrijf uit de regio. Wij als v.v. Hierden willen Future Stars dan ook graag helpen met hun start-up.

Maak hieronder kennis met Future Stars Harderwijk

Wilt uw zoon/dochter zijn/haar techniek verbeteren? Dan bent u bij Voetbalschool Future Stars Harderwijk aan het juiste adres!

Bij Voetbalschool Future Stars Harderwijk focussen wij ons vooral op het verbeteren van voetbaltechniek van de spelers, maar wij proberen ze ook te begeleiden in het positief beïnvloeden van medespelers d.m.v. de Future Stars te leren hoe ze beter kunnen coachen en een betere houding kunnen aannemen als het even niet lukt.

Voetbalschool Future Stars Harderwijk traint op het prachtige sportcomplex van v.v. Hierden en zal ook aanwezig zijn op de v.v. Hierden Voetbaldagen op 15 & 16 augustus.

Mocht u nou geïnteresseerd zijn naar een abonnement bij Voetbalschool Future Stars, Neem dan even een kijkje op: Instragram of Facebook)

Voor vragen, stuur een mailtje naar [email protected]

*NB Future Stars Harderwijk is geen onderdeel van v.v. Hierden. Future Stars Harderwijk is een samenwerkingspartner van v.v. Hierden

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].