Nieuws

VACATURE | v.v. Hierden is op zoek naar een enthousiaste sportverzorger(ster) voor de rest van dit seizoen (maart t/m juni ’23)

31 januari 2023 - Nieuwsberichten

De functie van deze verzorger zal bestaan uit het verzorgen van de spelers van de selectie op optioneel de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en vast tijdens de wedstrijden op zaterdag. Daarnaast kan de verzorger ook incidenteel worden ingezet voor het behandelen van blessures van spelers van andere teams.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een “teamspeler”, met goede communicatieve vaardigheden om samen met de spelers, trainers en het bestuur een zo’n optimaal mogelijk resultaat te gaan behalen.

De taken

De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd in de behandelkamer of op het trainingsveld. Het doel is om d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, te zorgen dat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen.

Interesse?

Ben je student fysiotherapie en heb je interesse?

Maak jouw interesse kenbaar bij Jacco van ’t Slot, bestuurslid Voetbal technische zaken, voorzien van CV, naar [email protected] o.v.v. Verzorger v.v. Hierden. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].