Nieuws

REMINDER | Valencia CF jeugdtrainers komen wederom naar v.v. Hierden voor een training 3-daagse!

30 mei 2022 - Nieuwsberichten

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Hierden en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar v.v. Hierden. Leden van v.v. Hierden ontvangen 50% korting op deze unieke training 3-daagse.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 15 augustus t/m woensdag 17 augustus 2022 op het complex van v.v. Hierden in Hierden.

Valencia CF blij met partner v.v. Hierden

Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2022 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2022 v.v. Hierden voor de tweede maal partner van Valencia CF. v.v. Hierden behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse en Belgische UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €172,50 (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen). Leden van v.v. Hierden ontvangen 50% korting, contacteer jouw trainer voor de kortingscode. Tijdens het aanmelden vul je de kortingscode in, en ontvang je direct jouw korting!

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

2 1

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].

Harry Petersen
Harry Petersen heeft geliked op 31 mei 2022
Garry62
Garry62 heeft geliked op 24 april 2022
Robin Dirksen
Robin Dirksen heeft geliked op 24 april 2022
Afzetbak.nl
Afzetbak.nl heeft geliked op 17 maart 2021
Laurens Labots
Laurens Labots heeft geliked op 15 maart 2021
mitchel
mitchel heeft geliked op 15 maart 2021
Ariën
Ariën heeft geliked op 15 maart 2021
Garry62
Garry62 heeft geliked op 15 maart 2021
Ariën
Ariën heeft geretweet op 15 maart 2021
Henk Vd Weijer
Henk Vd Weijer heeft geliked op 15 maart 2021
Bas de Raat
Bas de Raat heeft geliked op 15 maart 2021
Robin Dirksen
Robin Dirksen heeft geliked op 15 maart 2021
Henk Vd Weijer
Henk Vd Weijer heeft geretweet op 15 maart 2021
Bas de Raat
Bas de Raat heeft geretweet op 15 maart 2021