Nieuws

Voor Stefan Jansen is de cirkel rond.

11 maart 2024 - Nieuwsberichten

Stefan Jansen heeft bij de Technische Commissie van v.v. Hierden aangegeven dat hij na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen gaat hangen. De 30-jarige middenvelder annex wingback vindt het na 12 seizoenen, waarvan tien bij v.v. Hierden en twee bij VVOG, mooi geweest en wil meer tijd voor zijn gezin vrijmaken. Ook zal hij de verplichtingen en de ‘pijntjes’ die het voetbal met zich meebrengt niet gaan missen.

Jansen doorliep de gehele jeugd van v.v. Hierden voordat hij in het seizoen 2011/2012 aansloot bij de hoofdmacht. Na drie goede seizoenen bij v.v. Hierden maakte hij in 2014 de overstap naar VVOG. Hier kon Stefan spelen op een hoger niveau en zo ontdekken waar zijn plafond lag. Na twee seizoenen in het groen/wit keerde Jansen in 2016 weer terug op Sportpark Mheenzicht om nu, acht jaar later, ook in hier bij v.v. Hierden zijn mooie carrière af te sluiten.

Jansen beleefde zijn hoogtepunt in 2016/2017 toen hij na zijn terugkeer meteen kampioen werd met v.v. Hierden. Hij wil zijn loopbaan stijlvol afsluiten met nog een titel, want na eigen zeggen moet v.v. Hierden met de huidige stand van zaken in de competitie vol voor het kampioenschap gaan.

Wij van v.v. Hierden willen Stefan Jansen bedanken voor alle mooie jaren bij onze club en wensen hem met zijn gezin al het goeds toe.

v.v. Hierden

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].