Nieuws

Bluey & Cloudcarrier verlengen de samenwerking met v.v. Hierden!

21 maart 2024 - Sponsornieuws

Bluey & Cloudcarrier zijn al sinds jaar en dag verbonden als partner aan v.v. Hierden. Het bord is in een nieuw jasje gestoken en de samenwerking is wederom verlengd!

Bij Bluey staan we bekend om onze expertise in maatwerksoftwareontwikkeling. Of het nu gaat om het bouwen van webapplicaties of het automatiseren van bedrijfsprocessen, wij streven ernaar om oplossingen te bieden die onze klanten, van start-ups tot het MKB, helpen om te groeien en succesvol te worden. Ons toegewijde team van ontwikkelaars staat klaar om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die echt het verschil maken.

Cloudcarrier, aan de andere kant, is jouw betrouwbare partner voor alles wat met IT te maken heeft. Wij integreren van Apple- en Google Workspace, zetten geavanceerde telefoniesystemen op en optimaliseren Wi-Fi-netwerken om de ideale werkomgeving voor onze klanten te creëren. Door te focussen op efficiëntie en gebruiksgemak helpen we organisaties om meer te bereiken binnen dezelfde werkdag, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.

Met de recente verhuizing van Lelystad naar Harderwijk en het behoud van de nevenvestiging in Amsterdam, zijn Bluey en Cloudcarrier uitstekend gepositioneerd om zowel lokale bedrijven als landelijke ondernemingen flexibel te ondersteunen.

Sponsorbord Bluey bij v.v. Hierden

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].