Nieuws

Businessclub v.v. Hierden groeit “gestaag” door

25 mei 2021 - Sponsornieuws

Ondanks de coronacrisis en een stremmend voetbalseizoen zet de Businessclub v.v. Hierden door om het zakelijk belang van ondernemers en bedrijven te combineren met steun aan onze voetbalvereniging. Voor het komend seizoen ‘21/’22 presenteren wij dan ook een nieuwe ondernemer, als lid van de Businessclub.

“Your challenge is ours”

MPeople is dé HR-partner voor het MKB in Nederland. Wij zorgen ervoor dat HR- en salarisadministratie, HR-managementoplossingen en HR-vraagstukken simpel en flexibel toegankelijk zijn en blijven voor de kleine en middelgrote bedrijven. MPeople is dan ook jouw flexibele partner die vooruitstrevend en proactief helpt bij allerhande HR-managementvraagstukken.

Wij zorgen ervoor dat jij je als ondernemer kunt focussen op dat waar je goed in bent. Kortom: jij jouw passie, wij de onze. “Your challenge is ours.” En dat maken wij mogelijk met onze ervaren en praktisch ingestelde professionals, ons netwerk aan vertrouwde partners én de inzet van toepasselijke technologie.

Anders gezegd: wij streven naar efficiency waar het kan en handelen met creativiteit waar nodig. Combineer dat met onze ondernemersmentaliteit, en je hebt onze ongeremde drijvende kracht voor jouw (HR-)succes te pakken.

MPeople

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].