Nieuws

Sponsoren bedankt!

01 december 2023 - Sponsornieuws

Gisteravond werd in de sportkantine van v.v. Hierden een bedank-avond georganiseerd voor alle sponsoren van de vereniging.

‘Of je nu een stoelsponsor bent of een hoofdsponsor, dat is nu niet belangrijk. Wij zorgen er met elkaar voor dat we een prachtige vereniging hebben en kunnen behouden, daarvoor zijn wij jullie dankbaar!’

Namens de Veluwade commissie, de Businessclub en commerciële zaken van v.v. Hierden opende Sandra Timmer de avond met warme woorden. ‘Onze sponsors zijn geen sponsor, binnen de club, om mooie opdrachten binnen te halen. Zij hebben een hoge gun-factor als het gaat om de essentie van v.v. Hierden; voetbal mogelijk maken voor jong en oud, faciliteiten goed op orde te houden, mooie feesten geven en, heel belangrijk, het sociale aspect binnen de vereniging te blijven behouden. Naast de vrijwilligers een onmisbare schakel en van grote waarde!'

Maarten van Panhuis nam het woord over om Chris Woerts te introduceren. Chris vertelde vervolgens over de hoogtepunten van zijn carrière. Welke grootste successen hij heeft weten te behalen in zijn werkende leven bij o.a. Heineken, Coca Cola, Feyenoord en de Eredivisie.

‘Er zijn 1000 redenen om iets niet te doen en vind nu juist die ene reden om het wel te doen’, aldus Chris Woerts.

Na de presentatie van Chris en de vragen uit de zaal, sloot Maarten af en was het tijd voor de borrel.

Wij kijken terug op een mooie avond. Wat vorige jaar is begonnen met een ‘probeersel’ met 40 aanwezigen, is in een jaar al ruim verdubbeld. Wij waren zeer tevreden met de ruim 100 aanwezigen en betrokken sponsors voor onze club v.v. Hierden!

Namens de gezamenlijke sponsorcommissie van v.v. Hierden

Alice Haklander

Paula Franken

Robin van de Berg

Sandra Timmer

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].