Nieuws

Voorlopige indelingen MO11 tot en met Vrouwen 1 seizoen 2024-2025

19 juni 2024 - Nieuwsberichten

Hieronder vind je de voorlopige indeling voor de MO15 t/m Vrouwen 1 voor het seizoen 2024-2025. De indelingen zijn voorlopig omdat we de verwachting hebben dat er nog aan- en afmeldingen volgen, wat mogelijk mutaties in de indelingen tot gevolg kan hebben. Er is zoveel als mogelijk invulling gegeven aan wensen van ouders en speelsters m.b.t. de indelingen, maar dit zal niet in alle gevallen gelukt zijn.

Als extra bijlage kan je ook terugvinden hoe te werk wordt gegaan bij de totstandkoming van de voorlopige indeling.

Voor onze MO17-2 en Vrouwen 2 zijn wij nog op zoek naar enthousiaste trainers, ben of ken jij iemand? Laat het weten aan de co├Ârdinator van deze sectie. We komen graag met deze persoon in gesprek!

Voor diverse teams zij wij ook nog op zoek naar leiders, vaak wordt dit door een ouder van desbetreffende team gedaan. Hopelijk mag het team een beroep op jou doen? Als laatste een oproep aan onze (oudere) vrouwelijke leden: lijkt het je leuk om met enige regelmaat bij de jongere teams (MO11 of MO13) een training te verzorgen of hierbij te assisteren? Laat het dan gerust weten! De ervaring is dat deze jonge generatie dit enorm leuk vindt.

Voorlopige indeling seizoen 2024-2025

Uitleg tot stand koming teamindeling vrouwen

Nieuws tips?

Informeer de redactie door een email te sturen naar [email protected].